Best of nyár" fotópályázat
2011. szept. 16., Szerkesztőség

„Best of nyár” címmel fotó-pályázatot hirdet a www.tinivagyok.hu portál. A http://www.facebook.com/TiniVagyok oldalra feltöltött képek közül az oldal látogatói és a szerkesztők választják ki a szerintük legjobbakat.

Kiírás és felhasználói útmutató

Még tart a nyári hangulat! A nyári élményeidről készült fotók közül válaszd ki azt, amelyik a legérdekesebb, legemlékezetesebb volt és küldd el nekünk most! Honlapunk célja elsősorban a kamaszok egészségével, életmódjával kapcsolatos hiteles információk átadása, nemcsak szakembereknek, hanem nektek, kamaszoknak is. Egy kamaszokról a kamaszoknak szóló nyári pillanatképpel, amely visszaadja a nyár igazi hangulatát számodra most akár egy fényképezőgépet vagy karkötő-pendrive-ot is nyerhetsz! Töltsd fel a képeid egy online tárhelyre és küldd el a linkjét, a neved, az info@tinivagyok.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre. A beküldött és kiválasztott képeket a  http://www.facebook.com/TiniVagyok oldalra töltjük fel, közülük az oldal látogatói választják ki a legjobbakat. A legtöbb like-ot kapott kép tulajdonosa nyeri a fényképezőgépet. A szerkesztők által kiválasztott képek felkerülnek a tinivagyok oldalra. A nyertes képekből kiállítást tervezünk Kamaszambulanciánkon.

Díjak

• a legtöbb szavazatot kapott közönségdíjas egy fényképezőgépet, 
• a szerkesztők által 5 legjobbnak ítélt kép feltöltője egy-egy karkötő-pendrive-ot kap 

Beküldési határidő: 2011. október 20.

A szavazást 2011. október 30-án éjfélkor zárjuk le.
Eredményhirdetés 2011. november 7-én. 

Pályázati feltételek

1. Ha 25 év alatti vagy és pályázni szeretnél, regisztrálj a www.tinivagyok.hu weboldalon!
2. Minden pályázó legfeljebb 3 db fényképpel nevezhet. A pályázatra szánt fotókat a töltsd fel egy online tárhelyre és küld el a linket és elérhetőséged az info@tinivagyok.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címünkre. A feltöltendő képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, legalább 800X600 pixel felbontású, legfeljebb 4 MB-os file mérettel rendelkezhetnek.
3. A pályázók kijelentik, hogy rendelkeznek a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázók tudomásul veszik továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalják.
4. A pályázók hozzájárulnak, hogy „Best of nyár” című pályázatra beküldött pályaműveiket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassák saját weboldalukhoz és kiállítást rendezzenek azokból a készítő feltűntetésével.
5. A Tinivagyok.hu alkalmazottai és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a pályázaton.
6. A pályázóknak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatniuk.