Mit vigyünk nyaraláshoz?
2022. aug. 1., Porcsalmy Zsófia

Mit érdemes magunkkal vinni, ha nyaralni megyünk? Ha érdekel a véleményem, olvass tovább!Úgy gondolom, ha külföldre megyünk, a legfontosabb az útlevél/személyi igazolvány. 
Ha egyedül megyek, mindig viszek magammal útikönyvet, amelyben előzőleg megnézegettem, hova szeretnék menni, illetve egy város térképet. (Ha családdal megyünk, e nemes feladatot átengedem Anyukámnak.:D) És természetesen fényképezőgép. Tudom-tudom, ma már az okostelefonok, de én idén elfelejtettem, és telefonnal nem volt annyira jó.

Ami az én kistáskámban mindig van ilyenkor: tárca (iratok-pénz), telefon, fényképezőgép, zenelejátszó, napszemüveg, esernyő/esőkabát, legyező, víz/tea, valami kendő (ha templomba is benéznénk, nem árt!), füzet-toll (sose tudni, mikor futhatok Johnny Deppbe. :-) ), és ami sosem árt: zsebkendő (kellett már Stockholm utcáin megállítanom egy nénit, hogy szánjon már meg egy zsepivel.), esetleg sebtapasz.

Ezeken kívül az utazó-táskámban mindig van egy könyv.

Ruházatilag a réteges ruházat erősen ajánlott. (Én például idén a tengerparton naggyon örültem a melegítőmnek.)

Valamint a nesszeszer tartalmára érdemes még figyelni: tusfürdő/szappan, dezodor, fogkefe-fogkrém, testápoló, szőlőzsír, hajkefe, sampon. Naptej, szúnyogirtó, Fenistil. Igény szerint borotva… ;)

Ha kirándulást – túrázósat – tervezünk, egy elsősegélycsomagot is erősen ajánlanék. :-)

Ha társasággal megyünk, mindképp legyen kártya, vagy valami társasjáték, rossz idő esetére, illetve labda.

Ezek csak az én tippjeim, de örömmel fogadok bármilyen egyéb észrevételt, javítást, kiegészítést. :-)

Ha van kedvetek megírni a sztorit, hogy milyen kalamajka lett valaminek az otthonmaradásából, akkor szívesen vesszük! Várjuk a beszámolókat!