Miért nem mondjuk meg, ha tetszik egy lány?
2021. okt. 14., Gallay Bence

Miért nem merik megmondani a fiúk egy lánynak, ha tetszik? Ha érdekel a véleményem, olvasd tovább!

Több oka is lehet annak, hogy egy fiú miért nem meri megmondani egy lánynak, ha tetszik neki. Minden lehetőséget persze én se tudok felsorolni itt, csak párat, amivel már találkoztam, és eszembe is jut. Ha valaki meg még tud valami okosat, akkor írjon a fórumba :)

Első indok lehet, hogy a fiú még nem sok lánnyal beszélgetett élete során, és még nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a lányok nagy része nem harap. :P Ennek orvoslására a fiúknak csak annyit tudok mondani: Tényleg nem harapnak! Ha pedig ezt most egy lány olvassa, neki csak annyit tudok tanácsolni, hogy bizonyítsa be ezt a fiúnak. :P

Második indok lehet, hogy egyszerűen fél a visszautasítástól. Hát tény, hogy ez egy kellemetlen dolog, de… ha nem próbálod meg, sose jön össze! Ha úgy látod, hogy nincs sok esélye, hogy összejöjjön a dolog, akkor elveszed magadtól azt a kis esélyt is… Szóval tessék szépen nem félni a kudarctól. Ha mégis félsz, valószínűleg vagy nem szereted eléggé a lányt, vagy csak nem állsz készen egy kapcsolatra.

A harmadik ok lehet, hogy elsőre kicsit meglepő, de már találkoztam ilyennel: a srác tudatosan nem akart semmit a csajtól, mert tudta, hogy valójában nem illik össze vele, de ettől függetlenül szerelmes volt belé. Próbálta elfojtani az érzést és elfelejteni.

Az is elképzelhető, hogy valami személyes gond van a sráccal (pl a családban), és attól fél, hogy egy csajjal „csak a gond lenne”. Ez alatt azt értem, hogy pl a srác szülei válófélben vannak, vagy már elváltak, akkor ez nem biztos, hogy jó példa neki a párkapcsolatokról…

Emellett elképzelhető még sok más indok… Az is lehet, hogy nem is fiú. :P Ha valaki még tud valamilyen jó indokot, ötletet, az írjon.