Abortusz
2018. ápr. 18., abortusz.hu

Ha abortuszon gondolkodsz...
Van egy oldal, amelyik segíteni szeretne neked.

Az oldalon kérdezhetsz, vagy megtalálhatod mások beszámolóit.

Külön bevezető szól lányoknak:

„...akkor jó, hogy ránk találtál! Saját tapasztalatból tudjuk, hogy ha "idő előtt" történik, akkor milyen fojtogató lehet a tudat, hogy babát vársz. Irtózatos félelem, hogy növekszik benned valaki, akit te nem hívtál, akinek esetleg az apjával sem túl jó a viszonyod... és ez az egész tönkre akarja tenni az életedet: a terveid, a szépséged, a fiatalságod...
Köztünk is van, aki átment ezen, és nagyon nehéz lecke árán, de megtanulta, hogy milyen megtévesztő ez az állapot: gyereket várni teljes reménytelenségben. A legfontosabb, hogy tudd: VAN REMÉNY! A helyzeted – ha bízol benne, és szembenézel a félelmeiddel – nagyon gyorsan meg fog változni, és a dolgok jóra fordulnak!"

És külön fiúknak is – mert őket majdnem ugyanannyira érinti:

„És Te hogy vagy?
Valószínűleg most nagy rémület van benned. Nem tudod, mit tegyél és mit mondj a lánynak, aki gyereket vár tőled. Lehet, hogy meg sem kérdeztek arról: Te mit gondolsz! Esetleg úgy érzed, hogy becsaptak vagy zsarolnak, netán bűnösnek érzed magad. Talán erősnek mutatod magad, közben magad is az érzéseiddel küzdesz, vagy éppen visszahúzódtál, és így próbálsz túljutni a holtponton.
Bárhogyan is: a legfontosabb, hogy tudd: van remény! Bátran bízhatsz abban, hogy a helyzet jól fog megoldódni. A jó döntéshez szögezzünk le három dolgot!

1. a tapasztalatok alapján nagyban a FIÚTÓL, azaz TŐLED függ: hogyan tovább. Felmérések szerint a megfogant baba életének alakulása legtöbb esetben közvetve vagy közvetlenül a fiú hozzáállásán dől el. Tehát el kell fogadnod, hogy ha akarod, ha nem, a döntésed alapvetően befolyásolja hármótok: a saját, a lány és a megfogant baba sorsát. Ez nagy felelősség.

2. Azt, ami most van, „visszacsinálni" nem lehet. Ha az abortusz mellett döntötök, te már akkor sem maradsz az, aki előtte voltál. Ha nem akarsz róla tudomást venni, vagy ha abortuszt javasolsz a lánynak, azzal nem tudod meg nem történtté tenni a dolgot. Még ha Te "vigyáztál" is, és úgy érzed, a lány becsapott vagy ő mulasztott el védekezni: a baba a kettőtök szerelmeskedéséből, kettőtök testéből lett. Ezért ketten kelletek a megoldáshoz is."

Kattints rá és használd, vagy ajánld másoknak, akiknek szükségük van rá:
http://www.abortusz.hu/