Hogyan kell csókolózni?
2023. júl. 4., Nagy Krisztina

Minden tini magazinban, oldalon, fórumon, egyebeken felmerül a téma, hogy hogyan is kell csókolózni. Erre aztán persze a sok nagyokos elkezd mindenfélét összeírni, ennek következtében ezerféle cikk kering a világhálón csókolózás ügyben, a csók technikájáról.
Lássuk mi is az igazság!

Azoknak, akik ilyen problémával kínlódnak, leírom, hogy pontosan hogyan is kell. Először is, szükséged van a sajátodén kívül egy másik szájra. Amennyiben lány vagy, lehetőleg egy hímneműjére. Bár a mai világban már… na mindegy.
Az alap az, hogy a két száj közeledik egymáshoz (praktikus csücsöríteni, de nem kötelező). Lassan, lassan… vagy gyorsan. Vagy közepes tempóban. Ha nem közeledik, az már kellemetlen. Ha meg elhúzódik, akkor tárgytalan a téma.
Mikor összetalálkozik a szájatok, mindketten cuppanós hangot hallattok. Ezt nyugodtan lehet tükör előtt gyakorolni, ha valaki nem bízik benne, hogy rögtön meg fog tudni birkózni a feladattal. Természetesen a cuppogás nélkülözhető, ha neked úgy jobban tetszik, bármiféle egyéb nélkül hozzányomhatod a szád az „áldozatéhoz”.
Ezt a műveletet tetszés szerint akárhányszor meg lehet ismételni.

Következő lépésben már a nyelvek is szerepet kapnak. A két nyelv általában találkozik, hacsak tévedésből nem a partnered fülét veszed célba.
Ezek után azt csináltok, amit akartok. Mi vagyok én, hogy megmondjam? Felőlem akár belülről körbe is nyalhatjátok egymás száját, leharaphatjátok egymás nyelvét, vagy ami csak jól esik. Ha ehhez is pontos instrukciókra vágysz, akkor elég menthetetlen eset vagy… Kell egy kis önállóság!
A legrosszabb ami történhet, hogy rátok esik egy versenyzongora smárolás közben, és szétloccsantok. Úgyhogy csak pozitívan! ;)